Episod pilot

Aceasta este o telenovelă reconstituită din amintiri, notiţe, scrisori, poze şi fotări. Ea începe în anul 2006 era noastră, acum fix 3 ani, în momentul în care eroina noastră şi-a făcut bagajele şi paşaport nou şi a emigrat. De ce a emigrat? Pentru că se îndrăgostise în urmă cu patru ani [deci în 2001, v-am pierdut? deja?!!! :)] de un croat focos. Şi el de ea.

O pasiune dezlănţuită, pură, frumoasă, candidă [oare sună destul de telenovelistic? bine, mai încerc 🙂 ]. Unde s-au întîlnit aceste două inimi aflate în căutarea sufletului pereche? Pe teritoriu neutru, la Budapesta. Ce cătau acolo? Păi fuseseră trimişi la o şezătoare internaţională de către organizaţiile neguvernamentale din care făceau parte.

S-au cunoscut, s-au plăcut, şi-au cerut prietenia  şi, după patru ani de epistole, dor, întîlniri scurte şi rare, s-au hotărît să se mute împreună. La Zagreb. Împreună, dar separat de părinţi de unde şi tragedia telenovelei noastre căci în ţara asta copii se desprind greu sau deloc de poala mamei (auzim că şi la americani e la fel – asta ca să ştiţi că sîntem la modă).

Deci personajele principale ar fi:
Oana. E tînără şi neliniştită, dar se descurcă în viaţă cîteodată mai bine, cîteodată mai prost. Are studii superioare, vorbeşte fluent cîteva limbi străine, Word, Excel … :).
Zlatko (alias Aurică sau Aurel că aşa i s-ar traduce numele lui în română, Tomşici, Tomşescu, Herr Direktor şamd.) . Nu-i bogat (asta ca să nu credeţi că eroina e o materialistă). Nu-i frumos (asta ca să n-o bănuiţi că-i cu capul în nori şi visează la Feţi-Frumoşi). Isteţ e (evident dacă are o gagică precum eroina noastră!).

La farmecul poveştii mai contribuie o socroşenie şi consortul ei, fraţi, surori, vecini, prieteni, dar pe ei îi veţi cunoaşte la momentul oportun. Pe locuri, fiţi gata, start 🙂

Stoooop! De ce „Inimă de nepot”? Că aşa a vrut scenarista, mai băieţoasă din fire 🙂

Reclame

7 gânduri despre &8222;Episod pilot&8221;

 1. Pingback: Episodul 1 « Cronica unei vieţi. Banale.

 2. Alo..dl. Radu..să citiţi şi restul blogului..! zise ionuţu, iniţiator de blog şi cumnat în afara căsătoriei cu nepoata. 😉

 3. Pingback: nepotu’ e pe blog « (r)evolution, by clau p

 4. @dora
  Welcome aboard 🙂

  @radu lihaci
  Ăsta e un compliment mare pentru mine! Mulţumesc!

  @(r)evolution, by clau p
  Mulţumesc frumos pentru popularizare şi promovare! Să trăieşti 🙂

 5. Pingback: Episodul 3 « Cronica unei vieţi. Banale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s