Wild trip my ass …

221 Bajkal[1]Hai că mi-a crescut tensiunea. Văz io printre blogurile din familia wordpress unu’ cu titlu sugestiv: My Wild Trip. Am dat şi io click că eram curios. Băieţii şi fetele plănuiesc o excursie cu maşina prin Croaţia, Ungaria şi Grecia vara asta. Ăăăă … Şi ce-i aşa de sălbatic în asta? Z. comentează „Poate pleacă cu o dacie din ’52 … „. Ba mai visează şi sponsori!

Acuma din doo una: ori au pus titlul intenţionat ca să atragă cititori şi susţinători (dacă-i aşa, Ionuţule, fii anten, e la modă titluri care n-are legătură cu conţinutul. De-acuma cînd scriem despre ăia mici care se joacă cu găletuşa la groapa cu nisip intitulăm: Sex incredibil cu minori şi animale! Don’t watch!). Ori chiar cred că plimbarea cu maşina prin alte ţări civilizate e o nebunieeee …

Io îi susţin pe doi croaţi, Marko şi Mladen, care au zis să dea o fugă de la Zagreb pînă la Beijing să vadă şi ei Jocurile Olimpice. 12.000 de kilometri. Cu biţa că benzina e scumpă şi poluează. Dorm în cort şi nu au escortă. Deja au parcurs 10.000. Au trecut şi prin România. Şi-i mai susţin pe toţi ţăcăniţii cu care s-au întîlnit pe drum care pe jos, care cu maşina, da’ pe drumuri prea puţin bătute şi cunoscute. Lor tot respectul meu! Hai că azi am avut ceva cu bicicliştii 🙂 Poate de-aia că mă pregătesc şi eu de o bicicliadă 🙂

Reclame

8 gânduri despre &8222;Wild trip my ass …&8221;

 1. În măsura în care doriţi „wild trip” în Republica Croaţia, vă propun următoarea competiţie:

  Locaţie: Split, malu’ mării, centru’ oraş.
  Ora: 8 seara.
  Scop: să adunaţi cît mai multe puncte.

  Pentru început tot grupul trebuie să urle din toţi rărunchii : OVO JE SRBIJA! (a se citi: ovo ie srbiia. Înseamnă „Aici e Serbia!”)

  Punctele se primesc în felul următor:

  – pentru fiecare secundă pe care reuşiţi s-o petreceţi în acelaşi loc, fără să o rupeţi la fugă – 1 punct
  – pentru răni uşoare suferite – 2 puncte / bubă
  – pentru răni grave suferite – 3 puncte / bubă
  – pentru înjurături primite – 0,001 puncte

  Puncte bonus se primesc pentru impresia artistică în măsura în care concurenţii poartă obiecte de îmbrăcăminte cu simbolurile naţionale sîrbe şi pentru arătarea degetului mijlociu şi ţinerea de cohones – 5 puncte.

  5 puncte pentru cine ajunge în ziar la rubrica „Curiozităţi”, 10 puncte pentru cine ajunge pe prima pagină a ediţiei de prînz.

  Punctele se şterg automat dacă se foloseşte limba română sau se aude „eu nu sînt cu eeeei … „.

  Cîştigător automat, indiferent de numărul de puncte adunate, este cel asupra căruia va fi aruncată o bombă.

  Eu sînt gata să sponsorizez echipa cîştigătoare cu acoperirea cheltuielilor de spitalizare necesară după wild tripul croat dacă echipa cîştigătoare îmi acordă drepturile de folosire a materialului audio-video înregistrat cu această ocazie … 🙂 Da’ să nu credeţi după povestea asta că croaţii nu sînt ospitalieri – vă aşteptăm la mare 🙂

 2. Salut! Titlul este unul aspirativ mai mult si se refera mai degraba la ce avem de cand pe viitor decat pentru excursia de acum din august. Ramai pe receptie pentru lucruri mai serioase. Foarte tari croatii aia!! 🙂

 3. @martin
  Aaaaa, ok. E drept că şi io, nici n-am început călătoria de anul ăsta, da’ deja ştiu unde m-aş duce la anu’ 🙂 Vînt la pupa şi spor la scris!

 4. Daca pui mana pe filmul ala, Aurel draga, sa ma lasi si pe mine sa il vizionez… gasesc eu o modalitate sa ma revansez.
  Am o nedumerire, te rog lumineaza-ma, ai dat la corectura dupa ce ai scris sau la nivelul asta ai ajuns deja cu limba romana?

 5. @Radu – asta e o lectie pentru tine ca nu tot ce citest pe net ieste adeverat:) Esista o locul mare intro adeverat si mincune si majoritate de lumea sta pe acolo.
  Multumesc oana pt servici de lectura si redactura:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s