17 ianuarie

o fo’ au ba azi cea mai depresiva zi din an dupa cum au scris in ziare? Voi ce ziceti? Mie serios ca mi s-au parut oamenii mai imbufnati decit de obicei! Io zimbesc tuturor si mai mereu primesc reactii pozitive – azi daca mai zimbeam mult cred ca mi-o luam pe cocoasa, toti au fost toti cu fundu’-n sus!

Reclame

5 gânduri despre &8222;17 ianuarie&8221;

 1. ….mai bine deprimată de la vreme decît cu tentativă de omicid! Dragilor, acu m-apucă şi pe mine deprimarea! Da’ cum s-a întîmplat? Adică ce, Zlatko? Şi Oana, trebuie să fi plecat de undeva deprimarea…?!! :O
  …dacă e OK azi, nu trebe răspuns, bine că a trecut, ducă-se!! 🙂

 2. aoleo, tomsescule, ce-mi faci? Acu’ trebe sa zic toata povestea si sa explic gluma…
  Deci ieri meream spre casa cu tomsescu cu masina. La un moment dat o vaca a domnului in loc sa mearga pe trotuar unde ii e locul a luat-o pe carosabil agale. Tomsescu, fara sa clipeasca, a trecut pe linga cu viteza, ba chiar facu un gest care zicea: da-te la o parte ca te calc. Io am zis ca e clar ca tanti n-avea ce plimba printre masini, da’ si z. trebuia s-o fereasca – daca se-mpiedica fomeia si cadea in fata masinii? Pai o calca! Si se chema ca e un criminal… No si de-aia a zis dd tentativa de „omicid” :))) baaai, ai speriat-o pe maman! Pune mina si invata romana ca se zice omucidere 🙂 omucid suna ca suicid care-i alta mincare de peste :)))

 3. …nu de la ”româna lui Zlatko” m-am speriat…”Deprimare, omicid(sau omucidere-totuna) fără alte explicaţii…şi curiozitatea care creşte o dată cu vîrsta mi-a dat ghies să întreb!:)
  E drept că ”vacile” trebuie ferite cînd circulă printre maşini …dar e bine şi să le ”sperii” puţin, poate învaţă minte să n-o mai facă!
  Uff, bine că a trecut ”cea mai depresivă” zi! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s