Revelația zilei :)))

Meeeei, de cîteva zile mi-e drag de blogul meu de nu mai pot… După perioade în care, din lipsă de timp și/sau chef, nu intram nici măcar să aerisesc, acuma scriu amețitor de des, ce mai, în fiece zi :)))

Am postat chiar în timp ce făceam naveta ceea ce nu-mi șade în obicei pentru că bloguitul mobil înseamnă scris fără diacritice (deh, perfecționist m-a făcut maman :). Consortul ar zice că-s cam „vorbuleț” și m-ar trimite la alergat (ioi, l-am învestit în funcția de antrenor-șef, i-am dat obiectiv să-mi facă plan să termin maratonul de la Budapesta din toamnă sub patru ore și acum, cum mă vede, mă ia la fugă : „Servus, Zlatko!”, „Cîți kilometri ai alergat astăzi?” :))) Să trăiți, dom’ antrenor, permiteți să raportez: azi cît timp ați sforăit io iar am pierdut vremea pe blog :)))

Și nu numai că scriu, dar arunc cîte-o privire pe texte mai vechi, așa, la întîmplare, zîmbesc și oftez: Oh, what a day… :))) Și azi de-abia m-am prins – orice-aș face, ardelean o să mor (noroc că nu merg duminica la biserică, așa că puteți să-mi ziceți bancuri lunea :)))

Peste o lună oanabacanu.wordpress.com face PATRU ani!!! Cînd&cum&de ce a trecut timpul, nu știu, important e că n-a trecut degeaba 🙂 Am adunat în letopiseț o grămadă de povești 🙂 Scriitor (de blog) am fost, scriitor sînt încă :)))

Gata, e momentul să caut rețete de tort și lumînări că e cazul să facem o petrecere cum se cuvine 🙂 Sau mai bine fac un cozonac? :))) Și-l las să se coacă la soare că a revenit în Zagreb? Mhmm, mă mai gîndesc 🙂 Weekend fain, tovarăși 🙂

Anunțuri

6 gânduri despre &8222;Revelația zilei :)))&8221;

  1. IUHU! Mulțam fain 🙂 După ce am scris de cozonac am scos nasul pe balcon și m-am gîndit că poate, totuși, e mai bine să facem înghețată acum și lăsăm cozonacul pentru Crăciun :)))

  2. Da, dar acum aveai avantajul ca lăsai cozonacul afara și în jumătate de ora creștea ca Făt-Frumos. Stai. M-am uitat la prognoza meteo de maine. Mult mai potrivita este înghețata. La 30 de grade, cuptorul încins, este fix „tichia de mărgăritar”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s