Standard

„The Secret” loveste din nou!

20120711-155546.jpg

A plouat si la noi!!! Iuhuhu! 🙂

Dar altceva vreau sa va povestesc 🙂 Merg eu azi la Casa Croata de Asigurari de Sanatate sa-mi prelungesc asigurarea. Ajung, ma pun la rind in mod mecanic urmind fix acelasi ritual ca in ultimii 6 ani 🙂 Scot tehnologia moderna din buzunar si da-i cu facebook – am comentat, infierbintata, parerea unui amic ca romanii din diaspora ar trebui sa nu voteze :)))

La un moment dat o babuta nerabdatoare incepe sa se agite – ca nu se misca deloc rindul, ca ce fac aia de la ghiseu? Stau degeaba! Aflam ca le picase sistemul, de-aia nu pot lucra. Ma amuz usor de impacienta dnei in virsta imaginindu-mi pentru ce se grabeste :)))

Incep sa se impacienteze si altii – sa ni se zica daca sa mai asteptam sau nu! Problema fiind ca la patru inchideau de tot institutia si era trecut de 3.30… Dar nimeni din angajati n-are globul de cristal la el, problema e in centrala, o doamna functionara foarte calma sugereaza ca e mai bine sa nu asteptam daca putem reveni a doua zi…

Atunci m-am decis sa pun „The Secret” la treaba. L-am vizualizat pe domnul cu chelie de la ghiseu strigind: „Moze dalje!” – ca daca mi-l imaginam zicind: „Poftiti mai departe” n-as fi beneficiat de realizarea fanteziei :)))

Mai trec cinci minute si o doamna abia sosita exclameaza: „Inca nu le-a pornit sistemul?!! Pai la unu le-a picat! Mai bine nu ma intorceam…”

In acest moment jumatate din coada pleaca :))) Ii calific pe cei ramasi drept optimisti si ma bucur ca nu am ramas singura :))) Babuta nerabdatoare ma mai intreaba o data daca o sa se apuce vreodata de treaba „astia” :))) Zimbesc si zic ca eu asa sper, continuind sa-l vizualizez pe domnul cu chelie: „poftiti mai departe!” :)))

Si n-au mai trecut doo minute si sistemul s-a pornit, domnul meu a zis altceva: „poftiti, doamna!” :))) Nu chiar cum am descintat eu, dar nu-i bai, bine ca mi-am rezolvat problema :)))

Deci functioneaza „The Secret”, mai am o dovada :)))

Hai, la vizualizat, tovarasi :)))

Reclame

2 gânduri despre &8222;„The Secret” loveste din nou!&8221;

  1. aşa de simplu e?? 🙂
    Eu aş fi rămas, dacă nu puteam să vin a doua zi, dar înarmată cu răbdare de acasă…aşa fac de obicei ca să nu mă enervez(în ultimul timp) Şi aşa funcţionează thesecretul meu.
    Acum îmi imaginez că Băsescu pleacă de la televizor, dar mai bine caut telecomanda 😉

  2. Mai bine închide televizorul de tot și uită-te la filmulețul de la TED căruia i-am dat share pe facebook 😀

    P.S. E din ce în ce mai simplu cînd prinzi care-i șmecheria :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s