Salutari de pe autostrada :)

V-am scris pina acum din virf pat, din cort, de pe terasa cu vedere la mare, din tramvai si m-am gindit la voi de pe bicicleta :). Dar din mers, de pe autostrada, inca nu :). Deci sa sarbatorim :).

20140531-092724-34044344.jpg
(dovada :))

Apropo de sarbatorit, merem la o nunta la Belgrad sa felicitam tinerii pentru decizia luata si pasul facut :). Acuma, sincera sa fiu, nu prea vaz sensul. Nici al casatoriei, dar mai ales al felicitatului :). Adica e ca si cind ai felicita pe cineva cu maxim entuziasm ca a anuntat ca se apuca sa se antreneze pentru un triplu ironman :). De saptamina viitoare :). La betie, cu polonicul in salata de boeuf si cu zero minute de exercitiu fizic la activ :).

O nunta de argint, aur etc. – asa ceva merita sarbatorit si felicitat, e o realizare, intr-adevar. Dar o decizie pripita, poate insuficient gindita? Arunc o privire pe rata de divort si inclin sa-mi dau dreptate :). Am luat hotarirea ca io cit traiesc o sa merg la o nunta/persoana, nu mai multe :)).

In plus nu stiu la cite nunti la care v-ati distrat cu adevarat ati fost. Sau la care mirii s-au distrat cu adevarat. Adica e ziua lor, CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA, asteptarile sint enorme, agitatia multa si vinzoleala extrema, io zic ca n-au vreo sansa :). N-are cum sa fie altfel.

Stiti cum e luna aia din preajma Craciunului… Multe pregatiri, decizii, oboseala si enervare, totul in ideea ca ziua in care vom interactiona cu familia cu care avem mai mult sau mai putin in comun va fi cel putin perfecta. Urmata de dezumflarea normala – toate stradaniile n-au dus la o stare de euforie pentru ca am fost extenuati si tracasati :).

No, nunta e la fel, doar ca presiunea e de cel putin 76 de ori mai mare being, theoretically, an once-in-lifetime event :).

Of course, vorbesc din experienta altora :). Personal, daca vreodata o sa-mi schimb parerea si o sa decid ca, totusi, casatoria are sens, o sa fac asa cum am facut mirii cei mai inspirati pe care ii cunosc: s-au casatorit pe neanuntate, ei doi si nasii, intr-un loc foarte special :). Apoi au marcat momentul cu oamenii dragi, separat, la date diferite, cu unii prieteni, cu o parte a familiei, cu alti prieteni, cred ca inca mai sarbatoresc :).

Hai ca v-am pupat, vine granita si Serbia nu e in UE, iar eu inca nu m-am imbogatit 🙂

Weekend fain, dragilor 🙂

Fără categorie

Un gând despre &8222;Salutari de pe autostrada :)&8221;

 1. Din seria ”maman pozitiv” :pariu că şi alte nunţi nu prea gândite au fost şi de bun augur? Adică din ăia încă nedivorţaţi, precis sunt şi mulţi care nu regretă! 🙂
  Din seria ”maman de acord”: multe nunţi cu dar la români au devenit ”fericite” doar după număratul banilor , când se vede dacă stresul şi oboseala au meritat 🙂
  Concluzii :
  Dacă nu ar fi darul mult visat, mulţi ar prefera un eveniment cât mai discret
  Pentru unele mirese ţinuta în alb plăteşte tot efortul. Dar trebuie să fi aproape de vârsta jocului cu păpuşi.
  …tradiţia ar mai fi de pus în balanţă, dar nu se mai pune preţ decât în familii tradiţionale.
  Oricum ca invitat mai ai o şansă să te distrezi la o nuntă, deci : ENJOY! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s