O zi cît o viață de om (2) :)

M-am trezit de dimineață, din proprie inițiativă și de bună-voie, înainte de ora 8 (7.35 to be precise :)). Bătusem palma cu mine că dacă se va întîmpla asta, voi ieși la alergat :).

Am alergat în Opatija spre Lovran, soare, cald, vară, mare, „faleză” de povești… Am băut un espresso pe o terasă faină și am povestit cu chelnerița (foarte faini oamenii de acolo, zău! ). Duș, mic dejun, check out. Drum de trei ore la Zagreb cu autobuzul – vreau să vă zic că a fost tare plăcut, odată că din autobuz se vede mai fain căci privești de sus peisajul, dar și pentru că am rîs cu trupa veselă din Croația :). Dezmințire: drumul cu mașina nu durează atîta, pînă la Opatija îs vreo 180 de km…

Ajuns la schimbul unu, semnat condica, verificat dcă e ceva urgent și plecat pe jos la schimbul doi (prînz pe drum – suc portocale și croissant cu șuncă și cașcaval (apropo: nebunie maximă CM fotbal: Brazilia-Croația only 2nite :)), și cafea la gară după bunul obicei.

Prima grupă de engleză – emoții maxime pe capul lor, data viitoare avem examenul final :)). Așa că dă-i și liniștește-i :)). Furtună, temperatura scade la 15 grade de la 35 :)).

Grupa a doua a fost cuminte :). În drum spre casă pun la punct detalii referitoare la participarea de mîine seară la un 10k run și povestesc cu Z. :).

Bloguiesc și nici măcar nu e 9 seara încă :)).

Reclame
Fără categorie

Un gând despre &8222;O zi cît o viață de om (2) :)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s