Yoda Dioda și perlele de înțelepciune

”Iubitule, știi la ce mă gîndeam, că am gîndit mult weekendul ăsta de a trecut cînd n-am ieșit din casă, mai mult decît oricînd, am avut revelații, știi, una e că trebe să stai pe loc ca să poată să-ți zburde mintea în voie și mă mai gîndeam oare care e misiunea mea în viață, menirea cum ar veni, că vine o vreme cînd omul trebe să se gîndească la asta, e drept că nu poate la tinerețe, știi că citeam de lecțiile de gramatică, nu le asimilezi pînă nu ești pregătit, așa și cu lecțiile de viață, io în ultima vreme am învățat o grămadă, dar cred că de-aia le-am învățat doar acum că înainte nu eram pregătită, nu crezi?”

Reluaurelu făcu ochii mari. Era șase și umpic dimineața și nu apucase nici să-și scoată pijamaua din …fund, darămite să pună de cafea. Pentru un moment regretă că nu și-a luat una cu poale lungi (na, că era să zic ”cu țîțe mari”, dar nu se cade că nu știu dacă e cuvîntul recunoscut de Dex și, în plus, Reluaurelu nu s-ar gîndi la așa ceva, duamneferește). Păstră gîndul pentru el pentru că Yoda Dioda făcea niște sarmale buuune… Mormăi ceva a încuviințare și intră la baie.

…………….

Atît. N-am mai mult. Atîta am creat azi cînd am ieșit la alergat în parcul din fața blocului. Parc mic, alergam în cercuri și rîdeam singură, drept urmare acuma vă scriu de la spital. Ul de nebuni, v-am zis că am doo în cartier? Ieșisem să îmi găsesc inspirația pentru orele de engleză de după amiază. Mda, unde dai și unde crapă. Altminteri io și Murakami, doi leiți, că amîndoi alergăm după muză, la propriu (bine io doar cinșpe minute azi de unde finalus interuptus, poate dacă mai alergam umpic se întîmpla ceva în poveste…) și niciunul dintre noi doi n-a luat Nobelul pentru literatură. Mno, atîta am avut de comunicat, mă duc să văd ce e aia o diodă.

Disclaimer: orice legătură cu realitatea e pur întîmplătoare căci Yoda Dioda nu face sarmale, iar Reluaurelu nu le manîncă. Decît zic.

3 gânduri despre &8222;Yoda Dioda și perlele de înțelepciune&8221;

  1. Am cautat si eu sa vad ce inseamna dioda…imi aduceam aminte asa vag, de la orele de fizica…apropo…intreaba-l pe Reluaurelu ca trebe sa stie…:-P
    Se pare ca trecem printr-o perioada asemanatoare( cea a intrebarilor filozofice)…doar ca la tine e ingrijorator, avand in vedere faptul ca esti in floare varstei nu ca mine in „pistilul” ei…:-))))))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s