Yoda Dioda și perlele de înțelepciune (2)

Cînd găinile se pregătesc de culcare, mai ales iarna, Yoda Dioda se pregătește de mers la muncă. Nu e paznic de noapte, nu, deși ce idee bună ar fi dacă nu i-ar plăcea așa de mult să doarmă. Nu numai noaptea. Ține cursuri de engleză la seral pentru uameni superocupați, săracii, de-abia seara tîrziu ajung, dar nu se dau bătuți, bravo lor, că dacă ar renunța, Yoda Dioda ar trebui să facă bani din altceva. Dar divaghez. Reluăm. Cînd găinile se pregătesc de culcare, mai ales iarna, Yoda Dioda se pregătește de mers la muncă. Mno și pe drumul care nu e lung, dar e zilnic, Yoda Dioda se gîndește la chestii. Aia cînd nu doarme.

Azi s-o gîndit că e mîndră că multe dintre problemele globale de o importanță majoră pentru umanitate pe ea, pur și simplu, nu o afectează. De exemplu n-are nevoie de produse de făcut părul vîlvoi sau oprit căderea lui sau întărit firul sau de poțiuni magice ca să-i crească unde nu mai e. Are și prea mult, moștenire de la mama și tata ei, sărumîna. Adică Yoda Dioda nu-l invidiază pe Trump, dar dacă el ar cunoaște-o pe Yoda Dioda, ar invidia-o, parol. Și dacă n-ar avea, s-ar rădea în cap și ar face economie de șampon.

Apropo de fizic apetisant, Yoda Dioda n-a avut niciodată grijă că o să îmbătrînească, o să-i iasă peri albi și riduri și n-or s-o mai iubească bărbații. Nu. Yoda Dioda n-a contat niciodată pe frumusețea ei fizică (că n-a avut așa ceva, de-aia), toți bărbații din viața ei au iubit-o pentru rafinatul ei simpț al umorului, creativitatea deosebită în umplerea sarmalelor și modestia nețărmuită.

Apropo de Trump, e absolut convinsă că cine stă cu ea de vorbă nu o face din interes, cu un ochi la moștenire, bani și alte avantaje pecuniare. Nu. Norocu’ ei că n-are averi că altminteri se numea serialul: „Yoda Dioda și perlele”. Rafinat simpț al umorului, creativitate deosebită în umplerea sarmalelor și modestie nețărmuită. Asta are ea de oferit lumii. Și mai e și independentă și autonomă, rîde nu numai la bancurile altora, poate să rîdă și singură la glumele ei proprii, dacă e.

De curînd Yoda Dioda a avut revelația că bine că s-a născut pe vremea comuniștilor și a prins cozile la portocale că asta a mai scăpat-o de o belea. Experiența totalitară a călit-o  și acum își permite să strîmbe din nas la toate mofturile fără gluten și nemodificate genetic.  Și, gata, aici inchei că o să vă mirați și o să o invidiați prea mult și n-o să-i mai crească cozonacii.

„Și Reluaurelu?” Nimic, s-a dus să-și facă încă un cont pe twitter, cînd colo, @reluaurelu e luat! Și din nou orice legătură cu realitatea e cea mai pură nimereală :).

2 gânduri despre &8222;Yoda Dioda și perlele de înțelepciune (2)&8221;

  1. dacă are legatură cu realitatea nu contează foarte tare dar putem citi printre randuri câteceva : cred că ți-a crescut părul și nu mai stă cuminte, dar tot tu hotărăști de trebe tuns sau nu, nu invidiosul Trump 🙂 Și da, nu ai nici o apăsare dacă ai învărtit sau nu sarmalele corect și nici că nu cresc cozonacii, bați apropouri la niște persoane cu mania asta :)))) Și nu, nu numai tu de distrezi cu glumele tale! ;)))Bine că ai revenit pe blog!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s