Eu întreb, eu răspund. Deocamdată :)

  • De ce unde scriu?

În principal din Zagreb, Republica Croaţia 🙂 Aici am ajuns din cauza unui băiat cu ochi albaştri 🙂

  • De ce nu am blogroll?

Pentru că a avea blogroll înseamnă mai multe obligaţii decît credeam. Ca şi cînd aş încheia o mulţime de căsătorii, din ce în ce mai multe cu trecerea timpului, în care e musai să rămîn împreună la bine şi la greu. Că n-aş avea inima nici să refuz, nici să divorţez din cînd în cînd, ca să nu supăr pe nimeni 🙂 Folosesc „Favorites”  în schimb – la fel de eficient, dar fără bătaie de cap 🙂

  • Oama sau Oana?

Totuna e,  Oama îmi zice cea mai simpatică, cea mai sinceră, dar şi cea mai tînără prietenă pe care am avut-o vreodată 🙂

  • Cui îi este adresat blogul meu?

Mie, în primul rînd. Sper să reuşesc să creez un spaţiu în care să-mi fie bine. În care să-mi încarc bateriile pentru următoarea bătălie. Un loc în care să-mi exersez condeiul ca să nu se usuce şi să cadă.

Şi prietenilor mei de pretutindeni mai le este adresat (vorbitori de limba română că ea-mi este cea mai dragă :), cei care ar vrea să ştie ce mai fac, dar nu au neapărat timpul şi energia să se pună pe sunat, scris sau întrebat.

Şi trecătorilor care se vor simţi bine aici 🙂

  • Ce înseamnă mîzgăleala de la avatar?

Dunga albă e luna, negrul din jur e noaptea. O poză făcută din maşină la întoarcerea spre casă undeva prin Slovenia. Dar ce spun? Nu-i poză, e o capodoperă ce poartă titlul: „Rază de lumină în negura timpurilor”! :)))

  • N-am scris dintotdeauna aici, aşa-i?

Aşa-i. Am început pe Cronica unei vieţi. Banale, blogul cumnatului meu. La un moment dat mi-am dorit un colţ numai al meu şi am început să scriu pe Oama’s Weblog. Găsiţi aci, însă, toate articolele lansate-n blogosferă de mine graţie prevăzătorului WordPress şi funcţiei Export/Import 🙂 Articolele „neclasificate” sînt cele publicate iniţial dincolo.

Lasă un comentariu